loadin silverstyle.ua

Як носити кілька срібних ланцюжків на шиї?

Мода мінлива, як і смаки сучасної дівчини. Звідси не виникає сумнівів, що дві або три срібні ланцюжки в межах одного жіночого аутфіта - не просто можливий, але і бажаний сценарій. Носіння такого гарнітура буде віддзеркаленням не тільки особистих переваг, але і модних тенденцій. Про те, як інтегрувати ці прикраси в образ, розповість ця стаття нашого інтернет-магазину SILVER STYLE.

Переваги тренда на багатошаровий шийний акцент

Подвійне або навіть триярусна срібне кольє незрівнянно виглядає з різними варіаціями дівочих look`ов. Воно з легкістю доповнить ділової, романтичний, святковий і навіть просто повсякденний образ. Головне правило - гармонійно поєднувати між собою елементи шийного ювелірного виробу, щоб виглядати ефектно. У тренда на багатошарові ланцюжки є безліч позитивних моментів:

  • Можливість бути модною. З минулого року багатошаровість зміцнилася як провідний тренд і продовжує їм бути. Доповнивши зовнішній вигляд тандемом ланцюжків в поєднанні зі стильним одягом, ви будете в центрі уваги як еталон краси.
  • Виразна зовнішність за рахунок мінімуму деталей. Масивні ланцюги в комбінації з більш тонкими виробами, а також з ланцюжками, доповненими перлами, на перший погляд підходять тільки сміливим модницям. Але вам обов'язково варто вибрати цей ювелірний мікс для прогулянки, побачення або вечірки, щоб затьмарити всіх своєю бездоганним смаком.
  • Універсальність. Пара-трійка відрізняються ланцюжків виглядають гідно як з базовими предметами гардероба, так і з ошатними речами. Набір срібних ланцюжків підійде і ніжному образу з легким літнім платтям, і грубої шкірянці.

Маючи в своєму ювелірному арсеналі безліч різних по дизайну ланцюжків, ви можете бути впевнені: краса і стильний аутфіт вимагають не жертв, а насмотренность і трохи фантазії. Для носіння трендових шийних виробів зі срібла не доведеться дотримуватися суворих правил, але можна прислухатися до рекомендацій наших статей або самостійно вигадувати вдалі ювелірні пари.

Як поєднувати ланцюжка з різних металів?

До сих пір впевнені, що золото не поєднується з сріблом? Забудьте про це. Але ми радимо поєднувати відрізняються по відтінку ланцюжка таким чином:

  • Принцип 80/20 - подарує вам візуально приємне і доречне поєднання таких різних матеріалів в межах шийної області.
  • Багатошарові срібні ланцюжки дають очікуваний ефект, якщо одна характеризується масивністю і є найкоротшою, а друга і третя - довгі і тонкі.

Контраст металів і параметрів виробів допоможе вам бути в руслі модних тенденцій і висловити свою індивідуальність. Можна носити два ланцюжки, якщо вони доповнені схожими, але зробленими з різної сировини кулонами.

Дві ланцюжка на шиї: вибираємо довжину

Мінімальна довжина срібною ланцюга - 40 см - прекрасна основа багатошарового ювелірного гарнітура. Різниця довжини між прикрасами може становити 5 см. Короткі товсті ланцюжки зазвичай носять без підвісок. Середній ярус прикрашається мініатюрним кулоном. Довгі ланцюжки найкраще поєднуються з великими підвісками.

Якщо вирішили надягати два ланцюжки, відстань між ними має бути 5-10 см. Максимальна довжина прикрас буде залежати від вашої статури, а також покрою одягу, наприклад, від глибини і форми вирізу сукні. Сьогодні ви досить вільно можете комбінувати ланцюжка орієнтуючись на своє бачення естетики і вже наявний ювелірний гардероб. Відсутню обновку ви легко знайдете в нашому каталозі.

Як носити кілька срібних ланцюжків на шиї?