loadin silverstyle.ua

Як вибрати срібні прикраси в офіс

Стилісти рекомендують урізноманітнити гардероб для офісу аксесуарами, щоб з банального суворого образу створити цікавий комплект. Але у виборі ювелірних прикрас є обмеження. Адже кожна компанія прописує свій дрес-код. Однак загальні поради, які підійдуть більшості організацій, ми сьогодні розповімо в статті.

Правило «трьох прикрас»

Якщо у вашій компанії дотримуються ділового стилю, зупиніть вибір на невеликій кількості прикрас. Доповніть образ максимум трьома ювелірними аксесуарами. Наприклад, елегантними срібними сережками, тонким браслетом і акуратним кільцем. До речі, обручальні або заручні також входять в число, яке дозволено правилом.

Вибирайте стримані відтінки

Метал вироби краще підбирати під відтінок шкіри і колірну гамму гардеробу. Радимо звернути увагу на срібні вироби з фіанітами або білими діамантами - це ідеальний варіант, який підійде до будь-якої колірної гамі одягу і типу зовнішності.

Лаконічність насамперед

Громіздкі прикраси з незвичайним дизайном краще залишити для вечірки або прогулянки з друзями. Вибираючи ювелірні вироби для офісу, підберіть витончені, акуратні варіанти. Також краще уникати поєднання декількох браслетів на одній руці, адже своїм дзвоном вони будуть відволікати колег або клієнтів від роботи.

Що стосується великих ювелірних виробів, тобто організації, які не мають суворого дрес-коду і вітають креатив в зовнішньому вигляді працівників. Але пам'ятайте, що зайва кількість аксесуарів ускладнює і виглядає безглуздо. Так що віддавайте перевагу одному яскравому і масивному прикрасі або декільком поменше, і тоді ваш образ стане доречним в будь-якій компанії.

Як вибрати срібні прикраси в офіс