loadin silverstyle.ua

Як вибрати прикраси на Новий рік

Щоб створити новорічний образ який запам'ятається, врахуйте модні тенденції. Дизайнери рекомендують для майбутньої святкової ночі акуратний жіночний стиль. Підходящий варіант - сірі, сині, білі, а також срібні, білі та пастельні відтінки. Вони легко поєднуються між собою і більше всього гармонізують із срібними комплектаціями.

До речі, викладач школи стилістики Тетяна Докучіц запевняє, що успіх полягає в правильно підібраних деталях. «Обов'язковий елемент костюма - аксесуари. В тренді масивні сережки, кільця і ​​асиметрія », - каже стиліст. Так, жінки можуть доповнити образ срібними сережками, кільцями або браслетами. Від ланцюгів краще відмовитися - вони поглинають позитивну енергію. А от чоловікам рекомендують обмежитися одним перснем або печаткою.

Правила підбору прикрас

У новорічну ніч дівчата дістають зі скриньок найулюбленіші і яскраві ювелірні прикраси. Але хоча Металевий Бик буде радий великим каменям і масивним ланцюжках, все ж ювелірні вироби краще підбирати з урахуванням стилістики ансамблю.

  • Щоб створити цілісний образ, прикрасьте волосся ніжними шпильками і блискучими аксесуарами зі срібла. Також використовуйте лаконічні прикраси для вух і шиї.
  • Бик любить розкіш і не готовий задовольнятися якісною біжутерією. Так що саме час надіти виразні ювелірні вироби з великими каменями або багатошарові аксесуари зі складним переплетінням ланцюжків.
  • До комбінезонів і брючних костюмів також радять додати масивні прикраси, наприклад, довгі сережки, і тоді ваш образ складеться ідеально.
  • До маленького чорного плаття підійде акуратна нитка перлів або невелика срібна підвіска, а ще велика акцентна прикраса. Наприклад, каблучка з каменем або браслет з незвичайним плетінням.

Вибирайте стильні доповнення до нарядів, і будете неперевершені на вечірці.

Як вибрати прикраси на Новий рік