loadin silverstyle.ua

Підбираємо прикраси до новорічного вбрання!

Яскраві, незабутні новорічні образи створюються стилістами з урахуванням модних тенденцій і навіть порад астрологів! Тому винаходити велосипед заново не доводиться, досить просто дослухатися порад професіоналів. Щодо довгоочікуваної новорічної ночі, дизайнери наполегливо рекомендують зустрічати її розкішним жіночним стилем. Але не забувайте, що вибрати бомбезне вбрання – лише півсправи, стовідсотковий успіх криється у правильній розстановці акцентів.

Підбираємо аксесуари правильно

За традицією, напередодні Нового Року все готується під його тотем – тварина, рік якої настав згідно зі східним календарем. Вбрання також створюються з урахуванням символу наступного року. І щоб довго не знаходитися у пошуках відповідних аксесуарів, рекомендуємо підібрати під наряд універсальне срібло. Його вибір, природно, залежатиме від кольорової гами вбрання та тканини, яка використовується для пошиття:

  • З блискучими сукнями гармонійно виглядають кільця, сережки та браслети. Шикарним доповненням може бути срібна тіара.
  • До однотонного шовкового вбрання, оксамитового і атласного підійдуть ювелірні вироби з дорогоцінним камінням, наприклад, з діамантами. Витончені сережки-пусети та підвіски з алмазним блиском не залишать вас без загальної уваги.
  • Якщо ви надаєте перевагу жовтим, гірчичним або помаранчевим відтінкам суконь, то відмінним вибором стануть срібні аксесуари з елементами позолоти, бурштиновими та цитриновими вставками. А фіолетовий аметист стане виграшним акцентом на тлі жовтої сукні.
  • Глибину синього кольору гармонійно підкреслює сапфір та лазурить. Вечірні вбрання блакитного відтінку або аквамаринового ідеально доповнюються срібними прикрасами з діамантами.
  • Маленька (та й «велика») чорна сукня за традицією знаходиться поза модними рамками. Безпрограшним вибором аксесуарів для дівчини у чорному буде поєднання срібла з перлами. Стиль та розкіш вечірки – те, що ви почуєте краєм вуха про себе.

Досягаємо гармонії у комплектації прикрас

Яскраві блискучі новорічні образи лаконічно доповнять ювелірні аксесуари із дорогоцінних металів. Наприклад, срібні кольє, які вибирають до коктейльних плаття, блуз і навіть топів. Вони наголошують на красі своєї володарки, при цьому не акцентуючи особливої ​​уваги на собі.

Якщо у наряду виріз V-подібний, човником або ж, навпаки, комір-стійка, варто вибирати довге кольє. До вбрання без бретелів – чим коротше, тим краще навіть чокер підійде. Прикраса на шию може доповнюватися браслетом та сережками з одного комплекту. Допускається комбінація кількох прикрас, якщо вони гармонійні між собою.

У свою чергу дизайнери створили кілька негласних правил, щоб полегшити вибір аксесуарів із дорогоцінних металів:

  • Якщо крій наряду по лінії виконаний прямою, слід підбирати прикраси круглих форм. Якщо виріз V-подібний, вибираємо аксесуари трикутних форм.
  • Якщо у вбрання незвичайний крій, складна вишивка або драпірування, кольє одягати не варто. Зупиніться на виборі каблучок та браслета.
  • Вбрання без рукавів гармонійно підкреслюються браслетами, що підходять до каблучок. І бажано, щоб прикраси красувалися на різних руках. Згідно з етикетом, браслети носяться на правій руці.
  • Костюми або сукні суворого прямого крою мають на увазі вибір аксесуарів правильної геометричної форми (ніякої асиметрії). Легкі моделі шифону ідеально підкреслюються прикрасами округлих форм.

Які б аксесуари ви не віддали перевагу, вибирайте їх правильно. І, головне, пам'ятайте: приказка «що більше, тим краще» у цій справі недоречна! Тут важливо не переборщити.

Підбираємо прикраси до новорічного вбрання!

Рекомендуемые товары

..

0 грн

..

0 грн

..

0 грн

..

0 грн