loadin silverstyle.ua

Срібна каблучка-доріжка: переваги моделі

Сучасні дівчата люблять прикрашати свої пальчики стильними срібними кільцями. Окремі моделі воліють купувати самостійно. Інші ж ювелірні вироби їм зазвичай дарують обранці. Каблучку-доріжку можна віднести скоріше до другої категорії, так як воно є популярним атрибутом заручин і весільної церемонії.

Каблучка-доріжка - символ вічного кохання

Срібна прикраса з великою кількістю мініатюрних вставок може виступати рівноправним елементом аутфіта. Але найчастіше чоловіки вибирають його для обраниці як помолвочного або обручки. За це його навіть прозвали кільцем вічності - символом невгасаючого почуття. Також ювелірний виріб можна подарувати дружині на річницю відносин або ювілей одруження, щоб підкреслити силу любові, яку пара пронесла крізь роки.

Кільце-доріжка - прикраса для справжніх леді. Багаті і знамениті чоловіки дарують їх своїм другим половинкам, шанувальницям коштовностей. Всесвітня улюблениця Мерилін Монро отримала в подарунок обручку з 35 діамантами від другого чоловіка Джо Ді Маджо. Подейкують, вона обожнювала це виріб і не розлучалася з ним до самої смерті.

Переваги каблучки-доріжки

Кільце-доріжка завжди виглядає виразно і заворожуюче. Воно має безліч переваг:

  • Шикарний зовнішній вигляд і гарантований вау-ефект, навіть якщо виріб виконано зі срібла 925 проби і фіанітів, а не з більш дорогої сировини.
  • Елегантні риси.
  • Однотонні вставки, що забезпечують легку сполучуваність з іншими прикрасами з білого благородного металу, будь то срібло, золото або платина.
  • Лаконічність.
  • Ефектність.
  • Комфорт носіння за рахунок практичного дизайну.

Аристократична каблучка-доріжка - вибір знатних персон. Принц Вільям на знак любові і подяки за первістка, сина Джорджа, підніс ювелірний подарунок Кейт Міддлтон. Принц Гаррі, взявши приклад зі старшого брата, презентував розкішний дорогоцінний атрибут Меган Маркл. Бути володаркою кільця, як у відомої персони, мріють багато дівчат.

Елегантність і в цілому бездоганні дані такого срібного кільця не зможуть залишити байдужою жодну представницю прекрасної статі. Демократична ціна на такий товар в нашому інтернет-магазині SILVER STYLE - ще один аргумент на користь покупки такої ювелірної обновки.

З чим поєднувати кільця-доріжки і кому вони підходять?

Кільце-доріжка зараз вважається одним з найбільш трендових прикрас. Воно легко поєднується з іншими аксесуарами. Інкрустоване однаковими камінням срібний каблучка прекрасно гармонує з фалангових прикрасою з одним великим каменем - вони складають бездоганну заручні пару.

Якщо ви любите носити сережки-гвоздики і протягання зі вставками або без, кільце-доріжка стане їм відмінним компаньйоном. Ювелірний виріб з розсипом ідентичних каменів легко обіграти в образі будь-якого стилю. Одягайте його з класичним костюмом, яскравим вечірньою сукнею, романтичним нарядом. Його можна носити щодня, а також удосконалювати їм урочисті образи.

Прикраса може носити жінка будь-якого віку. Панночкам краще носити тонкі варіації, а зрілим жінкам - моделі побільше. Кільце, усипане безліччю каменів однакового розміру, має обтічну форму. Дизайн прикраси підходить дівчатам будь-якої комплекції.

Срібна каблучка-доріжка: переваги моделі