loadin silverstyle.ua

Срібні сережки-протяжки - стильний акцент в літньому образі

Спекотні дні - період, коли хочеться надягати на себе мінімум одягу. Саме тому відкриті плечі, широке і глибоке декольте переважають в літніх нарядах. Вони дозволяють виглядати ефектно і жіночно навіть в жахливо задушливому приміщенні і під палючим сонцем. Такі предмети гардероба дають представницям прекрасної статі можливість вибирати для складання аутфітов більш широкий спектр ювелірних виробів.

З настанням тепла на арену виходять сережки-протяжки. Ці срібні вироби, рідкісні гості образів міжсезоння, стають бездоганними компаньйонами всіляких невагомих суконь і топів. Вони є оптимальним вибором для дівчини, яка вважає за краще високі зачіски (пучок, хвіст) або косу.

Особливості протяжок в літньому аутфіт

Ця модель прикраси, яка надалі широко поширилася і в срібному варіанті, ще в Стародавньому Римі виготовлялася в золоті. Знатні жінки були захоплені красою ювелірної пари і з задоволенням підкреслювали витонченість шиї цими подовженими сережками. У протяжка ви побачите гармонію сережок-цвяшків і підвісок:

  • Мініатюрний декор, зі зворотного боку якого прикріплена застібка, додає очам блиску.
  • Спускаються до плечей ланцюжки надають образу легкості.
  • Срібні сережки, хоч і виконані лаконічно, звертають на себе увагу - витонченістю і естетикою.

Вироби, представлені в нашому інтернет-магазині SILVER STYLE, допоможуть вам перетворити будь-який одяг, оскільки бездоганно комбінуються з нарядами будь-якого стилю.

Кому підходять срібні сережки-протяжки?

Одне з глобальних переваг аналогічних моделей - гарна сполучуваність з особою будь-якої форми. Тобто вибрати сережки-протяжки зі срібла 925 проби дівчина може, не замислюючись і не боячись помилитися. Це стосується придбання прикрас як для себе, так і на подарунок.

Завдяки легкості і мінімалістичний ці ювелірні вироби можна піднести навіть дівчинці-підлітку. Нескладний замок і надійна фіксація в мочці надовго забезпечить юну модницю трендовим повсякденним вушних декором.

З чим надягати протяжки?

Для формування гармонійного образу з срібними протяжками вам не потрібні будуть спеціальні знання. Досить визначитися з декоративним елементом:

  • Перли - дивовижний варіант для вечірнього виходу.
  • Фіаніти додадуть зовнішнім виглядом елегантності.
  • Металевий декор без вставок універсальний, підходить до будь-якого одягу.

Те, наскільки сережки будуть виразними, нехай визначає ваш смак і привід, до якого вони підбираються. В цілому чим простіше вироби, тим більше поєднань з ними можна придумати. Серйозним бізнес-леді можна придивитися до суворих прикрас, а творчій натурі - до фантазійним. Прекрасним вибором стане пара протяжок, один з компонентів якої можна носити як моносерьгу.

Візерунок на сріблі може підходити під текстуру одягу, а звисає елемент - перегукуватися з шийною прикрасою. Не приховуйте протяжки за розпущеним волоссям. Дайте цим срібним сережках перетворити вас і освіжити ваш річний look.

Срібні сережки-протяжки - стильний акцент в літньому образі