loadin silverstyle.ua

Все про ланцюжках плетіння «Сінгапур»

Людиною винайдена маса технік плетіння срібних ланцюжків. Одна з найпоширеніших - «Сінгапур». Воно вважається різновидом якірного плетіння, але з більш досконалою конструкцією і ніжними рисами. За способом скріплення ланок такі ланцюжки вважаються відгалуженням панцерного плетіння. Ця техніка виготовлення наділяє ювелірний продукт особливою міцністю, довговічністю і стійкістю до зносу.

Естетика зовнішнього вигляду також заслуговує вашої уваги. На відміну від звичайного якірного принципу з'єднання ланок у моделей «Сінгапур» кожна ланка провертається для перебування в одній площині з іншими. Перші три елементи ланцюжка розміщуються на одній лінії, а подальша трійка - перпендикулярно їм.

Завдяки цьому чергуванню прикраси зі срібла 925 проби мають особливий зовнішній вигляд і цінуються серед шанувальників стильних ювелірних виробів. Ознайомитися з цим видом плетіння і вибрати для себе відповідну обновку можна в нашому інтернет-магазині SILVER STYLE.

Чому плетіння «Сінгапур» обожнюють жінки?

«Сінгапур» - фаворит модниць. Дивовижно виглядають срібні ланцюжки з кулонами. Їм під силу перетворити будь-який образ:

  • Повсякденний.
  • Святковий.
  • Вечірній.
  • Діловий.

Ви переконаєтеся в універсальності ювелірного виробу, коли станете одягати його разом з різними предметами гардеробу. Вітою ефект надає прикрасам помірного витонченого обсягу. В результаті поверхні благородного металу сяють в природному і штучному освітленні, звертаючи увагу оточуючих на власницю ланцюжка.

Сінгапурське плетіння стало затребуваним завдяки практичності і бездоганним зовнішнім даним. Тож не дивно, що сьогодні на нього великий попит серед представниць прекрасної половини людства.

Переваги ланцюжків «Сінгапур»

Якщо порівнювати техніку «Сінгапур» з іншими видами плетіння срібних ланцюгів, можна прийти до висновку про безліч її переваг:

  1. Значна міцність, обумовлена ​​спорідненістю з якірної різновидом плетіння.
  2. Шикарний зовнішній вигляд при будь-якій товщині вироби і навіть без декору у вигляді підвіски.
  3. Гіпнотичний блиск, що ставить власницю шийного прикраси в центр загальної уваги.
  4. Зносостійкість, що дозволяє не розлучатися з коханою повсякденним атрибутом, носити на ньому натільний хрест, іконку або кулон.
  5. Конструкція, що виключає заломи і перекручення ділянки вироби. Сінгапурське з'єднання ланок унеможливлює натирання або пошкодження шкіри, а також висмикування волосків ланцюжком.

Носінням кількох срібних ланцюжків «Сінгапур» ви зможете забезпечити свій look актуальним акцентом. Поєднання виробів різної довжини - прийом, яким користуються жінки не тільки щоб бути в тренді і підкреслити зону декольте, а й для візуальної корекції довжини шиї.

Купуючи таку прикрасу, щоб побалувати себе, ви знаходите вірного супутника будь-якого кулона і поряд. Також святкове ланцюг «Сінгапур» - ідеальний вибір на подарунок. Ваша мама, подруга або колега буде щаслива повчити такий витончений презент. При всіх своїх перевагах вироби мають демократичну вартість, а це додатковий аргумент на користь онлайн-замовлення.

Все про ланцюжках плетіння «Сінгапур»